Quantum 2 - Non-stick Stekpanna Ø 32

Upptäck den högkvalitativa stekpannan Quantum 2 från Exxent! Med en diameter på 32 cm är detta den näst störst stekpannan i familjen och är en perfekt stek


 


Upptäck den högkvalitativa stekpannan Quantum 2 från Exxent! 

Med en diameter på 32 cm är detta den näst störst stekpannan i familjen och är en perfekt stekpannan för kräsna hem som vill ha den bästa stekytan. och gillar att brassa mycket käk.

Stekpannan är tillverkad av aluminium och belagd med Quantum 2-beläggningen som ger en slitstark, tålig och snygg yta som fungerar utmärkt på vanlig spis, glaskeramik och induktion. 

Den har en volym på 3 liter och en tjocklek på 4 mm. Höjden är 4 cm. Upplev den perfekta stekytan med Quantum 2-stekpannan från Exxent!

Mått

  • Volym 3 liter
  • Höjd 4 cm
  • Diameter 32 cm

För oss på Cor Domi ligger köket oss extra varmt om hjärtat och vi vill därför erbjuda våra kunder en digital samlingsplats där man inte bara kan hitta kända varumärken till bra priser utan även ett ställe där man både kan dela och få inspiration om nya och spännande recept. Helt enkelt ett ställe där vi inspirerar varandra till att njuta lite extra av livets goda.

Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 CorDomi Powered by Quickbutik