Huggbräda rund Ø 35 cm - Exxent

Huggbräda rund  Ø 35 cm - ExxentExxents runda huggbräda är tillverkad av ett stabilt gummiträ som kommer att överleva åren. Den har en diameter på 35


 


Huggbräda rund  Ø 35 cm - Exxent

Exxents runda huggbräda är tillverkad av ett stabilt gummiträ som kommer att överleva åren. Den har en diameter på 35 cm och en höjd på 4 cm, vilket gör den perfekt för att skära upp maten till familjen. Den mjuka ytan är bekväm att arbeta med och skyddar kniven mot slitage. Det fina träet ger en hög kvalitet och ett stilrent utseende som passar in i de flesta kök. Denna bräda är inte bara funktionell, den är också ett vackert inslag i hemmet. Med Exxents runda huggbräda kan du skära upp maten säkert och snabbt. Den är både praktisk och snygg och kommer att bli en stor del av ditt kök.

Mått

  • Diameter 35 cm
  • Höjd 4 cm

För oss på Cor Domi ligger köket oss extra varmt om hjärtat och vi vill därför erbjuda våra kunder en digital samlingsplats där man inte bara kan hitta kända varumärken till bra priser utan även ett ställe där man både kan dela och få inspiration om nya och spännande recept. Helt enkelt ett ställe där vi inspirerar varandra till att njuta lite extra av livets goda.

Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 CorDomi Powered by Quickbutik