Huggbräda Stor

Stor huggbräda i gummiträ 75X30 cm. Oavsett om du är en nybörjare eller en professionell kock, så är Exxents huggbräda i gummiträ det perfekta valet för di


 


Stor huggbräda i gummiträ 75X30 cm. 

Oavsett om du är en nybörjare eller en professionell kock, så är Exxents huggbräda i gummiträ det perfekta valet för dig. Den är mycket stabil och har en lång livslängd. Dessutom finns den i flera storlekar, så att du kan hitta en perfekt uppsättning matchande skärbrädor för ditt kök. Denna huggbräda är 75 cm lång, 30 cm bred och 4 cm hög, vilket ger dig ett optimalt utrymme för att skära och hacka ingredienser.  Köp vår huggbräda i gummiträ och få en produkt som kommer att tjäna dig gott under många år framöver. Du kommer att uppskatta den höga kvaliteten och styrkan som den erbjuder.

Mått

  • Längd 75 cm
  • Bredd 30 cm
  • Höjd 4 cm

För oss på Cor Domi ligger köket oss extra varmt om hjärtat och vi vill därför erbjuda våra kunder en digital samlingsplats där man inte bara kan hitta kända varumärken till bra priser utan även ett ställe där man både kan dela och få inspiration om nya och spännande recept. Helt enkelt ett ställe där vi inspirerar varandra till att njuta lite extra av livets goda.

Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 CorDomi Powered by Quickbutik