Exxent

Huggbräda Mellan

Upplev den kvalitativa hugg- och skärbrädan från Exxent. Den är tillverkad i högklassigt gummiträ som är mycket stabilt och hållbart. Huggbrädan finns i fl
Upplev den kvalitativa hugg- och skärbrädan från Exxent. 

Den är tillverkad i högklassigt gummiträ som är mycket stabilt och hållbart. Huggbrädan finns i flera storlekar så att du kan hitta en perfekt uppsättning matchande skärbrädor för ditt kök. Den här modellen har dimensionerna 60 cm lång, 30 cm bred och hela 4 cm hög. Tack vare den höga kvalitén och det robusta materialet kan du använda brädan för att skära alla typer av livsmedel utan att oroa dig för att den ska skadas. 

För att hålla brädan så snygg som möjligt rekommenderar vi att du rengör den med varmt vatten och milt diskmedel efter varje användning. Upplev den högkvalitativa hugg- och skärbrädan från Exxent!

Mått

  • Längd 60 cm
  • Bredd 4 cm
  • Höjd 4 cm

För oss på Cor Domi ligger köket oss extra varmt om hjärtat och vi vill därför erbjuda våra kunder en digital samlingsplats där man inte bara kan hitta kända varumärken till bra priser utan även ett ställe där man både kan dela och få inspiration om nya och spännande recept. Helt enkelt ett ställe där vi inspirerar varandra till att njuta lite extra av livets goda.

Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2023 CorDomi Powered by Quickbutik