Brödskärbräda 50X30 cm

Robust brödskärbräda i björk. Brödskärbrädan samlar upp smulor så att du enkelt kan tömma ut dessa genom att lyfta upp "galler" insatsen och tömma den. Mat


Produkten är tyvärr slut i lager. :(

 


Robust brödskärbräda i björk. 

Brödskärbrädan samlar upp smulor så att du enkelt kan tömma ut dessa genom att lyfta upp "galler" insatsen och tömma den. Materialet i gummiträ är snällt mot dina brödknivar och kommer att hålla i generationer om du tar väl hand om den.

Du sköter om din brödskärbräda genom att diska den i ljummet vatten med en milt diskmedel om det behövs. Var sparsam med medel då detta kan torka ut skärbrädan.. Torka den sedan torr med handuk.

Låt aldrig skärbrädan ligga i blöt eller ligga ner och torka i fukt.

Olja in den regelbundet. Detta gör du genom att hälla olja på en torr bräda och gnida in olja i ett jämt lager med hushållspapper eller en handduk..

Var försiktig med värme och använd den inte som ett underlägg för varma stekpannor eller kokkärl. 

Förvara skärbrädan torrt.

Mått

  • Tjocklek 35 cm
  • Lngd 50 cm
  • Bredd 30 cm
  • Tjocklek 3,5 cm
  • Vikt 1,4 kgFör oss på Cor Domi ligger köket oss extra varmt om hjärtat och vi vill därför erbjuda våra kunder en digital samlingsplats där man inte bara kan hitta kända varumärken till bra priser utan även ett ställe där man både kan dela och få inspiration om nya och spännande recept. Helt enkelt ett ställe där vi inspirerar varandra till att njuta lite extra av livets goda.

Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 CorDomi Powered by Quickbutik