Grillgaffel Palermo 12-pack

Grillgaffel Palermo 12-pack är den perfekta gaffeln för dig som söker efter högkvalitativa gafflar för daglig användning och rengöring inom professionella verks


 


Grillgaffel Palermo 12-pack är den perfekta gaffeln för dig som söker efter högkvalitativa gafflar för daglig användning och rengöring inom professionella verksamheter. Tillverkad i rostfritt 18/0 stål och med ett slitstarkt och hållbart handtag i POM, är denna grillgaffel tidlös och beständig. 

Den lämpar sig utmärkt för grillat och tål daglig användning och rengöring.

Upplev den tidlösa elegansen från Palermo-serien och upplev en ny nivå av gourmetmatlagning.

  • Slitstarkt och hållbart handtag
  • Lämpar sig utmärkt för grillat
  • Beständig
  • Tål daglig användning och rengöring

Mått

  • Längd 210 mm
  • Bredd 15 mm
  • Höjd 15 mm


Om varumärket

Exxent ett svenskt varumärke som ägs av MerxTeam, en ledande leverantör av köks- och restaurangprodukter i Sverige.

Exxents köksprodukter är kända för att vara rejäla och tåliga, vilket gör dem till favoriter bland många professionella kockar och restauranger.

Exxent tillverkar köksprodukter som är framtagna av proffs och som inkluderar allt från kvalitativa kastruller, stekpannor och köksmaskiner till knivar, baktillbehör och köksredskap. Företaget erbjuder också ett brett sortiment av bestick, porslin, kannor, skålar, koppar och andra produkter i klassisk och stilren design för att skapa en vacker dukning.

Förutom produkter för matlagning och servering har Exxent också ett stort utbud av bartillbehör som shakers, vin- och champagnekylare, som också är i klassisk och stilren design. 


Relaterade produkter

För oss på Cor Domi ligger köket oss extra varmt om hjärtat och vi vill därför erbjuda våra kunder en digital samlingsplats där man inte bara kan hitta kända varumärken till bra priser utan även ett ställe där man både kan dela och få inspiration om nya och spännande recept. Helt enkelt ett ställe där vi inspirerar varandra till att njuta lite extra av livets goda.

Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 CorDomi Powered by Quickbutik