Bestickset från Tramontina i presentask

Vackert bestickset  4-pack från Tramontina. Besticken levereras i en vacker ask och är perfekt att ge bort till någon du tycker om.Bladen är tillverka


 


Vackert bestickset  4-pack från Tramontina. 

Besticken levereras i en vacker ask och är perfekt att ge bort till någon du tycker om.

Bladen är tillverkade i tåligt rostfritt stål och handtagen är gjorda av vackert behandlat trä, vilket ger kniven ett stilrent utseende. 

Tramontina grundades 1911 i Brasilien och har sedan dess tillverkat köksprodukter av högsta kvalitet. Deras Churrasco-sortiment bygger på en lång brasiliansk grilltradition. Med Churrasco-produkterna får du inte bara fantastiska knivar, bestick och grillredskap utan även en bit brasiliansk historia i ditt kök! 

Tramontina har ett ambitiöst miljöarbete och återanvänder mycket material i sin produktion samt använder sig av regnvatten i produktionen för att minska belastningen på grundvattnet. Ett miljötänk som vi tycker om.

  • Blad i rostfritt stål
  • Tål maskindisk

Skötselråd

Torka noga av knivarna efter det att du diskat dem. Detta gäller även om du diskar dem i maskin.


För oss på Cor Domi ligger köket oss extra varmt om hjärtat och vi vill därför erbjuda våra kunder en digital samlingsplats där man inte bara kan hitta kända varumärken till bra priser utan även ett ställe där man både kan dela och få inspiration om nya och spännande recept. Helt enkelt ett ställe där vi inspirerar varandra till att njuta lite extra av livets goda.

Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 CorDomi Powered by Quickbutik