Bartillbehör

Hos Cordomi hittar du ett brett utbud av tillbehör för baren. Vi har allt från cocktailshakers, vinkylare och isformar till barverktyg och glas. Oavsett om du är en professionell bartender eller bara gillar att bjuda på drinkar hemma, har vi allt du behöver för att göra en lyckad drinkkväll.

En av våra mest populära produkter är vår cocktailshaker i rostfritt stål. Den är både snygg och funktionell, och hjälper dig att blanda de perfekta drinkarna. Vi har också ett brett utbud av isformar i olika former och storlekar, så att du kan skapa is som passar perfekt i din favoritdrink.

För de som gillar att experimentera med olika smaker och ingredienser har vi en mängd olika barverktyg, inklusive muddlers, juicers och strainers. Dessa verktyg hjälper dig att få ut det bästa av dina ingredienser och skapa de mest smakfulla drinkarna.

Och självklart har vi också ett brett utbud av glas för alla typer av drinkar. Vi har whiskyglas, martini-glas, highball-glas och mycket mer. Oavsett vilken typ av drink du gillar att dricka, har vi ett glas som passar perfekt.

Så om du vill ha en välutrustad bar hemma eller på jobbet, titta på vårt utbud av tillbehör för baren på Cordomi.se. Vi garanterar att du hittar allt du behöver för att blanda och servera de mest fantastiska drinkarna.