Ice Box Vit

Ice Box från Lékué är ett smart sätt att förvara och servera is. Isboxen är snygg och boxen har ett lock i silikon som även fungerar som förvaring av iskub


 


Ice Box från Lékué är ett smart sätt att förvara och servera is. 

Isboxen är snygg och boxen har ett lock i silikon som även fungerar som förvaring av iskuberna. 

Boxen rymmer hela 132 iskuber och håller kylan i några timmar utanför frysen.

Specifikation

  • Färg Vit
  • Material 100% Platina Silikon
  • Höjd 116 mm
  • Längd 225 mm
  • Bredd 125 mm
  • Vikt 650 gram
Om varumärket

Lékué är en tillverkare av köksprodukter baserad i Barcelona, Spanien som vill främja lekfullhet i matlagning och bakning. Företaget är en av Europas främsta tillverkare av silikonprodukter för köket, kända för deras höga kvalitet och innovativa design. Deras produkter är tillverkade av 100 procent platinum silikon, vilket garanterar hög kvalitet och underlättar både bakning och matlagning. Silikon är ett praktiskt material i köket då det är lätt att hantera, enkelt att rengöra och tål hög värme. Lékué tror på att göra matlagning och bakning roligt och enkelt för alla genom att tillhandahålla högkvalitativa köksredskap och tillbehör som gör processen lättare och mer lekfull.
Relaterade produkter

För oss på Cor Domi ligger köket oss extra varmt om hjärtat och vi vill därför erbjuda våra kunder en digital samlingsplats där man inte bara kan hitta kända varumärken till bra priser utan även ett ställe där man både kan dela och få inspiration om nya och spännande recept. Helt enkelt ett ställe där vi inspirerar varandra till att njuta lite extra av livets goda.

Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2023 CorDomi Powered by Quickbutik