Potatisskalaren Jonas

Potatisskalaren Jonas En 60-årig tradition som sålt världen över i över 100 miljoner exemplar!Potatisskalaren Jonas är den ultimata lösningen för alla pota


 


Potatisskalaren Jonas

 En 60-årig tradition som sålt världen över i över 100 miljoner exemplar!

Potatisskalaren Jonas är den ultimata lösningen för alla potatisälskare. Den är tillverkad i rostfritt stål, vilket gör den både hållbar och lätt att rengöra. Med sin ergonomiska design passar den lika bra för höger- som vänsterhänta. Potatisskalaren Jonas är ett måste för alla som vill ha enkel och snabb skalning av potatisen. Den ger dig de perfekta resultaten varje gång, oavsett om du ska göra ett enkelt potatismos eller något mer avancerat. Med denna skalare kan du skala potatis på ett kick och få en perfekt resultat varje gång. 

  • Passar i alla olika köksmiljöer
  • Skarp
  • Effektiv

För oss på Cor Domi ligger köket oss extra varmt om hjärtat och vi vill därför erbjuda våra kunder en digital samlingsplats där man inte bara kan hitta kända varumärken till bra priser utan även ett ställe där man både kan dela och få inspiration om nya och spännande recept. Helt enkelt ett ställe där vi inspirerar varandra till att njuta lite extra av livets goda.

Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 CorDomi Powered by Quickbutik