De Buyer Mandolin Access

Mandolin från välkända kvalitétsmärket De Buyer.Här ser du en mandolin i högsta kvalitet och som är tillverkade i utmärkt rostfritt stål och levereras med Julie


Produkten är tyvärr slut i lager. :(

 


Mandolin från välkända kvalitétsmärket De Buyer.

Här ser du en mandolin i högsta kvalitet och som är tillverkade i utmärkt rostfritt stål och levereras med Julienne blad.. Mandolinen har ett professionelt utseende och används i restaurangkök världen över. Förutom den utmärkta kvaliten är den även mycket lätt att andvända. Den fällbara foten gör den smidig att förvara, ta fram och är direkt redo för användning. Knivarna är även dom enkla att montera och du kan justera höjden själv.

Det ergonomiska handtaget ger ett fint och stadigt grepp och mandolinens fötter står stadigt och glider ej på underlaget. 

Du skär med lätthet frukt, grönsaker, rotfrukter och citrus i önskad tjocklek. 

Mandolinen har också en multicut-funktion så att du kan göra snitt så som rutor och julienne och du kan anpassa tjockleken ned till 10 mm. 

Mått

  • Längd 40 cm
  • Bredd 20 cm
  • Höjd 121 cm
För oss på Cor Domi ligger köket oss extra varmt om hjärtat och vi vill därför erbjuda våra kunder en digital samlingsplats där man inte bara kan hitta kända varumärken till bra priser utan även ett ställe där man både kan dela och få inspiration om nya och spännande recept. Helt enkelt ett ställe där vi inspirerar varandra till att njuta lite extra av livets goda.

Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 CorDomi Powered by Quickbutik