Skala & Riva

För att lyckas i köket är det inte nog så viktigt med bra redskap när du behöver hacka, riva och strimlar grönsaker och rotfrukter. 

Hos oss hittar du rivjärn, mandoliner, osthyvlar och skalare i flera olika modeller. Välkommen!Vi har skalare och olika redskap för att riva och hacka dina ingredienser till salladen, grytan eller gratängen. Kanske gillar du finrivna morötter eller morotsstavar eller är du den som plockar fram cyklopet när du skall hacka lök? Lugn bara lugn.... vi har allt du kan tänkas behöva för att ta dina grönsaker och rotfrukter till en ny nivå och minimera risken för att din parmesanost pulveriseras till ett smaklöst damm.

 Med vårt breda sortiment av högkvalitativa köksredskap och knivar som är anpassade för professionella kök kommer du likt mästerkocken skapa maträtter som får allas smaklökar att krulla sig i munnen av vällust.

För oss på Cor Domi ligger köket oss extra varmt om hjärtat och vi vill därför erbjuda våra kunder en digital samlingsplats där man inte bara kan hitta kända varumärken till bra priser utan även ett ställe där man både kan dela och få inspiration om nya och spännande recept. Helt enkelt ett ställe där vi inspirerar varandra till att njuta lite extra av livets goda.

Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2023 CorDomi Powered by Quickbutik