Kökstextil

Cordomis grillvantar är ett måste för alla som älskar matlagning och grillning. Dessa vantar är gjord av högkvalitativt material som skyddar dina händer från höga temperaturer när du tar ut varma saker från ugnen eller lyfter en varm gjutjärnsgryta.Vanten har en tjock och isolerande foder som ger en säker och bekväm grepp, så att du kan hantera varma köksredskap, grillspett eller andra varma objekt med lätthet och utan att riskera brännskador.

Grillvanten är tillverkad av tåligt material av högsta kvalitet för att tåla höga temperaturer och slitage. Vanten har en ergonomisk design som passar de flesta handstorlekar, så att du kan arbeta i köket eller vid grillen utan att behöva oroa dig för obehag eller dålig passform.


För oss på Cor Domi ligger köket oss extra varmt om hjärtat och vi vill därför erbjuda våra kunder en digital samlingsplats där man inte bara kan hitta kända varumärken till bra priser utan även ett ställe där man både kan dela och få inspiration om nya och spännande recept. Helt enkelt ett ställe där vi inspirerar varandra till att njuta lite extra av livets goda.

Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2023 CorDomi Powered by Quickbutik