Chinoissil Ø 24 cm

Chinoissil från Exxent med ett finmaskigt nät. Denna sil rymmer 1,5 liter och är tillverkat i finaste 18/10 stål.En avsmalnande sil som är perfekt när du gör sy


 


Chinoissil från Exxent med ett finmaskigt nät. Denna sil rymmer 1,5 liter och är tillverkat i finaste 18/10 stål.

En avsmalnande sil som är perfekt när du gör sylt eller saft och skall fylla dina burkar och flaskor utan spill och kladd. Silen har ett praktiskt litet stödhandtag så du slipper kladd och spill.


OM EXXENT

Varumärket Exxent ägs av MerxTeam som är en av Sveriges ledande leverantörer inom restaurang- och köksprodukter. Deras stora produktsortiment andas stilren, funktionell, svensk design och kvalitet. De är rejäla och tåliga för att klara det tuffaste tempot och den hårda vardagen i ett professionellt kök. Något som gjort Exxent till en favorit hos många kockar och erbjuds nu här hos oss till dig som konsument.


För oss på Cor Domi ligger köket oss extra varmt om hjärtat och vi vill därför erbjuda våra kunder en digital samlingsplats där man inte bara kan hitta kända varumärken till bra priser utan även ett ställe där man både kan dela och få inspiration om nya och spännande recept. Helt enkelt ett ställe där vi inspirerar varandra till att njuta lite extra av livets goda.

Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 CorDomi Powered by Quickbutik