Sockerkaksform från Lékué

Sockerkaksform från Lékué med en diameter på 22 cm.Sockerkaksformen har en utmärkt non-stick beläggning så din kaka garanterat inte kommer att fastna i formen u


 


Sockerkaksform från Lékué med en diameter på 22 cm.

Sockerkaksformen har en utmärkt non-stick beläggning så din kaka garanterat inte kommer att fastna i formen utan att du smörjer den.

  • Tål -60° till +220°.
  • Diameter: 22 cm
  • Höjd: 10 cm
  • Rymmer 2400 ml
  • Färg Svart

Lékué vill att matlagning och bakning ska gå hand i hand med lekfullhet och gemenskap i köket Det ska vara roligt att vara i köket och något vi gänra gör tillsammans. Produkterna tillverkas i 100 procent platinum silikon – vilket ger hög kvalitet samtidigt som det underlättar bakning och matlagning. Silikon är ett praktiskt material i köket då det är smidigt, lätt att diska och tål hög värme. Produkterna har en hög hållbarhet och kommer att hjälpa dig i köket under många år.


För oss på Cor Domi ligger köket oss extra varmt om hjärtat och vi vill därför erbjuda våra kunder en digital samlingsplats där man inte bara kan hitta kända varumärken till bra priser utan även ett ställe där man både kan dela och få inspiration om nya och spännande recept. Helt enkelt ett ställe där vi inspirerar varandra till att njuta lite extra av livets goda.

Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 CorDomi Powered by Quickbutik