Formar

Hos Cordomi hittar du ett brett sortiment av kakformar som kommer att ta din bakning till en helt ny nivå! Vårt utbud av kakformar är noggrant utvalda för att passa både professionella bagare och amatörer.

Vi har kakformar i olika former och storlekar, så att du kan skapa allt från småkakor till stora tårtor. Vårt sortiment inkluderar rektangulära, runda, hjärtformade och många andra former, så du kan hitta den perfekta formen för din bakning.

Våra kakformar är tillverkade av högkvalitativt material som säkerställer att dina kakor och tårtor blir perfekta varje gång. Vi har formar i aluminium, rostfritt stål och non-stick-material, vilket gör det enkelt att få ut dina bakverk ur formen utan att de fastnar.

Med våra kakformar kan du enkelt skapa fantastiska bakverk och imponera på dina gäster. Våra formar är perfekta för allt från små kakor till stora tårtor och de är lämpliga för både hemmabagare och professionella kockar.

Utöver vårt breda sortiment av kakformar kan du även hitta andra bakredskap som hjälper dig att lyckas med din bakning. Vi har allt från degskrapor till silikonformar, så att du kan skapa de mest fantastiska bakverk.

Beställ dina kakformar hos Cordomi idag och upptäck hur mycket roligare det blir att baka med rätt verktyg! Vi erbjuder snabb leverans och hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser.