Exxent

Kockkniv Roma 25 cm - Exxent

Roma kockkniv från Exxent är den perfekta kniven för alla som söker efter en kniv med hög kvalitet till ett prisvärt pris. Med ett 25 cm långt blad av Chro
Roma kockkniv från Exxent är den perfekta kniven för alla som söker efter en kniv med hög kvalitet till ett prisvärt pris. 

Med ett 25 cm långt blad av Chromium Molybdenum Vanadium X50CrMoV15 stål som är tåligt och resistent mot rost, behöver du inte oroa dig för att kniven ska bli slö eller tråkig. 

Handtaget är gjort av plast (POM) som garanterar att kniven kommer att hålla i många år. 

Med Roma kockkniv från Exxent har du en allsidig kniv som kan skära, hacka och filea allt från kött till grönsaker. Dessutom är den ergonomiskt utformad för att ge maximal komfort och precision. Så om du letar efter en kniv som är prisvärd, tålig och effektiv, är Roma kockkniv från Exxent det bästa valet.


För oss på Cor Domi ligger köket oss extra varmt om hjärtat och vi vill därför erbjuda våra kunder en digital samlingsplats där man inte bara kan hitta kända varumärken till bra priser utan även ett ställe där man både kan dela och få inspiration om nya och spännande recept. Helt enkelt ett ställe där vi inspirerar varandra till att njuta lite extra av livets goda.

Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2023 CorDomi Powered by Quickbutik