Exxent

Brödkniv Scandinavia 26 cm

Brödkniven Scandinavia från Exxent! Den allergivänliga kniven är tillverkad i Chromium Molybdenum Vanadium stål, vilket gör den extra hållbar och lätt att
Brödkniven Scandinavia från Exxent! 

Den allergivänliga kniven är tillverkad i Chromium Molybdenum Vanadium stål, vilket gör den extra hållbar och lätt att skära med. Kniven har en bredd på 4 cm, en höjd på 1,3 cm och en längd på 37,5 cm. Brödkniven Scandinavia passar perfekt för alla som söker efter en kniv som är lätt att använda och som inte innehåller något nickel. Den kommer att bli en uppskattad tillgång i ditt kök och du kommer att njuta av att skära med den. Köp din Brödkniv Scandinavia från Exxent idag och upplev skillnaden! Du kommer att få en kniv som håller länge och som gör det enklare att skära bröd, skinka och andra livsmedel. Upplev kvaliteten hos Exxent och låt Brödet fylla din mage.

Knivserien Scandinavia innehåller inget nickel och är väl lämpad för dig med allergi.

Tillverkad i rostfritt molybdenum vanadium stål.

Handtag av rosenträ.

Mått

  • Bredd 4 cm
  • höjd 1,3 cm
  • Längd 37,5 cm

För oss på Cor Domi ligger köket oss extra varmt om hjärtat och vi vill därför erbjuda våra kunder en digital samlingsplats där man inte bara kan hitta kända varumärken till bra priser utan även ett ställe där man både kan dela och få inspiration om nya och spännande recept. Helt enkelt ett ställe där vi inspirerar varandra till att njuta lite extra av livets goda.

Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2023 CorDomi Powered by Quickbutik