Metallock till kastruller och kittlar Ø 18 cm

Grytlock i rostfritt stål från Exxent som passar perfekt för våra kittlar och kastuller.Detta grytlock i rostfritt stål med en diameter på 18 cm är ett rejält o


 


Grytlock i rostfritt stål från Exxent som passar perfekt för våra kittlar och kastuller.

Detta grytlock i rostfritt stål med en diameter på 18 cm är ett rejält och hållbart lock som passar både restauranger och hemmakök som uppskattar kvalitet och svensk design i köket.

Lockets 18/10-stål gör det tåligt och slitstarkt, samtidigt som handtaget ger ett mycket bekvämt grepp. Det passar perfekt till Exxents kastruller och grytor. Med ett lock från Exxent kan du försäkra dig om att din matlagning blir både smakfull och storslagen. Söker du en passande kastrull till locket så hittar du det här.

Mått

  • Diameter 18
  • Höjd 5 cm
  • Vikt 230 gram
  • Rostfritt stål
  • Tål maskindisk

För oss på Cor Domi ligger köket oss extra varmt om hjärtat och vi vill därför erbjuda våra kunder en digital samlingsplats där man inte bara kan hitta kända varumärken till bra priser utan även ett ställe där man både kan dela och få inspiration om nya och spännande recept. Helt enkelt ett ställe där vi inspirerar varandra till att njuta lite extra av livets goda.

Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 CorDomi Powered by Quickbutik