Lock

Precis som du behöver ett antal kastruller och grytor i ditt kök så behöver du också lock till en del av dessa. Hos oss behöver du bara köpa det du behöver och måste inte välja färdiga set med lock som du inte behöver.

Oavsett om du vill ha ett lock i glas som är transparent så du kan se maten du kokar eller om du vill ha ett klassiskt lock i rostfritt stål så har vi locket du behöver. Samtliga lock passar till våra kastruller och grytor.


Hos oss hittar du högkvalitativa lock till kastruller och grytor i både metall och glas. Vårt sortiment inkluderar lock i olika storlekar och stilar, så att du kan hitta den perfekta matchen för dina kastruller och grytor.

Våra lock i metall är tillverkade av rostfritt stål är utformade för att passa de flesta kastruller och grytor. De är tåliga och hållbara och tål höga temperaturer, vilket gör dem perfekta för matlagning på spisen eller i ugnen.

Våra lock i glas är tillverkade av högkvalitativt, tåligt glas som tål höga temperaturer. De passar perfekt för övervakning av maten under tillagning och kan användas i ugnen, på spisen och till och med i mikrovågsugnen.

Alla våra lock är utformade för att passa tätt på kastrullen eller grytan och har handtag eller knoppar som gör det enkelt att ta bort dem när du vill. Våra lock finns i olika stilar, från enkla och stilrena till mer dekorativa, så att du kan hitta det som passar din personliga smak.

Med våra lock till kastruller och grytor kan du laga mat med stil och kvalitet. Våra lock är tillverkade av högkvalitativa material och är utformade för att passa perfekt på dina kastruller och grytor, vilket ger dig möjlighet att tillaga mat på ett professionellt sätt.

Beställ dina lock till kastruller och grytor hos oss idag och upptäck hur mycket lättare det blir att laga mat med rätt verktyg! 


För oss på Cor Domi ligger köket oss extra varmt om hjärtat och vi vill därför erbjuda våra kunder en digital samlingsplats där man inte bara kan hitta kända varumärken till bra priser utan även ett ställe där man både kan dela och få inspiration om nya och spännande recept. Helt enkelt ett ställe där vi inspirerar varandra till att njuta lite extra av livets goda.

Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 CorDomi Powered by Quickbutik