Grillbestick i 12-delar från Tramontia

När du skall servera något rykande hett från grillen eller en mör köttbit kanske inte dina vanliga bestick riktigt räcker till.Då finns detta fina stekknivset f


Produkten är tyvärr slut i lager. :(

 


När du skall servera något rykande hett från grillen eller en mör köttbit kanske inte dina vanliga bestick riktigt räcker till.

Då finns detta fina stekknivset från Tramontina.Knivarna skär mycket enkelt perfekta snitt i kött med sitt blad i rostfritt stål. 

Grillbesticken har ett rejält och vackert handtag i trä.

Perfekt för grillfesten eller nyårsmiddagen eller varför inte som en present till någon du tycker om.

Blad och gaffel i rostfritt stål.

Polywood-behandlat trähandtag.

Levereras i en fin ask.

Går att diska i maskin men skall torkas noga innan du förvarar dem så håller de sig fina länge.

Tramontia är ett Brasilisanskt varumärke som grundades så tidigt som 1911.

Tramontia tlllverkar och egendesignar köksprodukter av högsta kvalitet. Dom har ett mycket stort urval av bestick, knivar och andra köksredskap för att ta din matlagning till en högre nivå. 

Produkterna är tillverkade för att hålla länge och är i hög kvalitet med sitt vackra utseende. Tramontia har en hög ambition vad gäller sitt miljöarbete och återanvänder mycket av sitt materal och använder sig av regnvatten i sin produktion för att ha en så låg miljöpåverkan som möjligt. Något som vi på cordomi uppskattar och själva försöker eftersträva. 


För oss på Cor Domi ligger köket oss extra varmt om hjärtat och vi vill därför erbjuda våra kunder en digital samlingsplats där man inte bara kan hitta kända varumärken till bra priser utan även ett ställe där man både kan dela och få inspiration om nya och spännande recept. Helt enkelt ett ställe där vi inspirerar varandra till att njuta lite extra av livets goda.

Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 CorDomi Powered by Quickbutik