Exxent

Mätmått jigger 2/3 cl

Jiggermåt med rundad kant för proffsiga cocktailsVårt drinkmått med rundad kant är den perfekta följeslagaren för barverksamheter där precision och smak är av h
Jiggermåt med rundad kant för proffsiga cocktails

Vårt drinkmått med rundad kant är den perfekta följeslagaren för barverksamheter där precision och smak är av högsta vikt. Detta måttsäkra redskap är särskilt utformat för att underlätta mätningen och blandningen av utsökta cocktails, och det är ett oumbärligt verktyg för alla bartenders och mixologer.

Varför vårt Jiggermåt med Rundad Kant?

Vårt jiggermåt är utformad med flera fördelar som gör den till det ultimata valet för proffsiga bartenders och cocktailentusiaster:

  1. Exakt mätning: Med tydliga mätmarkeringar på 2 cl och 3 cl kan du mäta varje ingrediens med precision. Den rundade kanten gör det enkelt att hälla och minimera spill.

  2. Hållbar konstruktion: Vårt jiggermåt är byggd för att tåla daglig användning och rengöring utan att förlora kvalitet eller precision. Den är tillverkad av slitstarkt material som kommer att hålla över tid.

  3. Användarvänlig design: Den ergonomiska utformningen gör det enkelt att greppa och använda, även under stressiga situationer bakom baren.

  4. Mångsidig användning: Vårt jiggermåt är perfekt för att mäta och blanda alla typer av cocktails och drinkar. Den passar perfekt för att skapa klassiska recept eller utforska nya smakkombinationer.

Användningsområden:

Detta jiggermåt med rundad kant är ett oumbärligt verktyg för barer, nattklubbar och restauranger där kvalitet och noggrannhet i cocktailtillverkningen är avgörande. Den är också ett utmärkt tillskott till hemmabarskåpet för alla som älskar att imponera med proffsiga drinkar.

Specifikationer:

  • Material: Slitstarkt och lätt att rengöra material som är byggt för att hålla.
  • Kapacitet: Vårt jiggermåt finns med tydliga mätningar på 2 cl och 3 cl för exakt dosering.
  • Rundad kant: Den rundade kanten underlättar hällningen och minimerar spill.

Investera i vår jiggermåt med rundad kant och ta din cocktailmixning till en högre nivå av precision och professionalism. Oavsett om du är en erfaren bartender eller en entusiastisk hemmamixolog kommer detta redskap att hjälpa dig att skapa utsökta cocktails som imponerar på dina gäster och ger en smakupplevelse utöver det vanliga.


För oss på Cor Domi ligger köket oss extra varmt om hjärtat och vi vill därför erbjuda våra kunder en digital samlingsplats där man inte bara kan hitta kända varumärken till bra priser utan även ett ställe där man både kan dela och få inspiration om nya och spännande recept. Helt enkelt ett ställe där vi inspirerar varandra till att njuta lite extra av livets goda.

Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2023 CorDomi Powered by Quickbutik