Bartillbehör

Välkommen till vår kategori för Bartillbehör

Uppgradera din drinkupplevelse med vårt handplockade sortiment av premium bartillbehör. Oavsett om du är en professionell bartender eller en passionerad hemmabartender, har vi allt du behöver för att skapa cocktails av världsklass. Vår omfattande samling av bartillbehör är utformad för att förenkla ditt arbete och lyfta fram smaken i varje drink du skapar.


Vårt Sortiment Inkluderar:

  1. Cocktailshakers: Våra cocktailshakers är perfekta för att blanda dina favoritdrycker med precision. Vi erbjuder ett brett utbud av shakers, inklusive klassiska Boston shakers och tredelade shakers.

  2. Drinkmått muddler och Jiggers: För att säkerställa att varje ingrediens mäts exakt har vi ett utbud av drinkmått och jiggers i olika storlekar och stilar.

  3. Isverktyg: För att hålla dina drycker svala och uppfriskande har vi isverktyg som iskrossar, isbehållare och isformar i olika designer.

  4. Mixerpinnar och Rörspatlar: Våra mixerpinnar och rörspatlar hjälper dig att noggrant blanda och röra dina cocktails för den perfekta smaken.

  5. Citruspressar och Skärverktyg: För att addera en fräsch touch till dina drinkar, erbjuder vi citruspressar och skärverktyg för att hantera frukt och garnering.

  6. Barhanddukar och Städutrustning: Håll din bardisk ren och professionell med våra barhanddukar och städutrustning.

  7. Serveringsredskap: Servera dina cocktails med stil med vårt urval av serveringsredskap, inklusive cocktailglas, drinkmuggar och korkskruvar.

Varför Välja Våra Bartillbehör?

Vi strävar alltid efter att erbjuda högkvalitativa bartillbehör till konkurrenskraftiga priser. Våra produkter är noggrant utvalda för att säkerställa hållbarhet och prestanda. Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren mixolog kan du lita på att våra bartillbehör kommer att göra dina cocktailskapelser till något extraordinärt.

Utforska vårt sortiment idag och ta din bartending till nästa nivå med våra professionella bartillbehör. Vi är stolta över att vara din partner i cocktailäventyret!

Oavsett om du vill blanda de bästa mojitos i stan eller skapa en elegant martini har vårt sortiment av bartillbehör allt du behöver. Gör din beställning nu och låt oss hjälpa dig att höja ribban för din bartending.
För oss på Cor Domi ligger köket oss extra varmt om hjärtat och vi vill därför erbjuda våra kunder en digital samlingsplats där man inte bara kan hitta kända varumärken till bra priser utan även ett ställe där man både kan dela och få inspiration om nya och spännande recept. Helt enkelt ett ställe där vi inspirerar varandra till att njuta lite extra av livets goda.

Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2023 CorDomi Powered by Quickbutik