Popcorn Maker för Microvågsugn

Popcorn Maker är ett smart, nyttig och hälsosamt sätt att göra popcorn på. Forskning har visat att popcorn är lika nyttigt som många av våra vanligast


 


Popcorn Maker är ett smart, nyttig och hälsosamt sätt att göra popcorn på. 

Forskning har visat att popcorn är lika nyttigt som många av våra vanligaste grönsaker och det kryllar av antioxidanter och fullkorn i dem. 

Att poppa i kastrull med massor av olja, smör  och matos är inget som våra kroppar mår bra av och du vill undvika onyttigheter. Med denna smarta popcorn maker behövs inget fett eller olja för att du skall kunna njuta av biokänsla till fredagsmyset. Det enda du behöver göra är att lägga i en lite mängd popcorn, sätta på locket och poppa dem i micron. 

Den fungerar även som en praktisk skål medans du avnjuter dem.

Popcorn makern är tillverkad av silicon från Lékué som är ett spansk företag specialiserade på just produkter i silicon och är världsledande inom sitt område.

100% Platina Silikon som självklart är BPA-fri som alla produkter från Lékué.

Volym 2,5 liter

Enkel att rengöra och kan diskas i maskin.

Mått

  • Höjd 145 mm
  • Längd 200 mm
  • Bredd 200 mm
  • Vikt 256 gram
  • Material 100 procent platinum silikon


Om varumärket

Lékué är en tillverkare av köksprodukter baserad i Barcelona, Spanien som vill främja lekfullhet i matlagning och bakning. Företaget är en av Europas främsta tillverkare av silikonprodukter för köket, kända för deras höga kvalitet och innovativa design. Deras produkter är tillverkade av 100 procent platinum silikon, vilket garanterar hög kvalitet och underlättar både bakning och matlagning. Silikon är ett praktiskt material i köket då det är lätt att hantera, enkelt att rengöra och tål hög värme. Lékué tror på att göra matlagning och bakning roligt och enkelt för alla genom att tillhandahålla högkvalitativa köksredskap och tillbehör som gör processen lättare och mer lekfull.För oss på Cor Domi ligger köket oss extra varmt om hjärtat och vi vill därför erbjuda våra kunder en digital samlingsplats där man inte bara kan hitta kända varumärken till bra priser utan även ett ställe där man både kan dela och få inspiration om nya och spännande recept. Helt enkelt ett ställe där vi inspirerar varandra till att njuta lite extra av livets goda.

Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2024 CorDomi Powered by Quickbutik