Bakunderlägg / Ugnsduk

En bakmatta från Lékue i glasfiber som är perfekt att använda i ugnen såväl som arbetsyta när du knådar deg. Bakmattans struktur av silikon och g


 


En bakmatta från Lékue i glasfiber som är perfekt att använda i ugnen såväl som arbetsyta när du knådar deg. 

Bakmattans struktur av silikon och glasfibrer gör den till en optimal distributör av värme och ger en mycket jämnt tilllagning. 

Genom att placera bakmattan på ugnsplåten förhindrar du att mat fastnar och därmed blir rengöringen lättare. 

Använd mattan som bakunderlägg  när du knådar deg så går arbetet smidigare då degen inte fastnar och du behöver använda mindre mängd matfett och mjöl.

Vår smarta matta går även bra att frysa. Tål tem,peraturer mellan -60 tom +220 grader.

Lékué låter matlagning och bakning gå hand i hand och skapa kreativitet och lekfullhet i köket. Med sin bas i Barcelona är dom en av Europas ledande tillverkare av xiliconprodukter för köket. Produkterna är  av högkvlitet och innovativ design och tillverkars i 100 procent platinum silicon.


För oss på Cor Domi ligger köket oss extra varmt om hjärtat och vi vill därför erbjuda våra kunder en digital samlingsplats där man inte bara kan hitta kända varumärken till bra priser utan även ett ställe där man både kan dela och få inspiration om nya och spännande recept. Helt enkelt ett ställe där vi inspirerar varandra till att njuta lite extra av livets goda.

Payment with Visa Payment with Mastercard Payment with Klarna Payment with Swish

© 2023 CorDomi Powered by Quickbutik